this is real , this is me !!

ok ! jeg (Wild) har jo ikke ordentlig fortalt om meg selv så , here we go ;

mitt favorittdyr er flyveekorn som jeg sa  et tidligere innlegg <3 gotta love them =) De er jo så søte !! og gjett hva, de kan fly !!!! big shocker right ??? =D

Yndlingsfargen min er .....ROSA !!! zeffern <3 rosa er nr1 collor likzom XP de som ikke liker rosa kan bare gå å legge seg ass <3 det er rosa som er inn !

Favoritt maten min er blodpudding<3 nei zelfølgelig er det ikke det ! jeg spiser ikke blod, jeg er ikke noen vampyr da ! eller er jeg det ??????? Favortiifilmen min er hverfall ikke twilight , men......................MARY KATE AND ASHLEY PÅ NYE EVENTYR! okei de heter ikke det , men de filmene hverfall!!!!

Dette er min favoritt da <3

På fritiden min redder jeg ugler som er fortapt i skogen og ikke finner veien hjem !! Det hele begynet da jeg var en tur i skogen en dag , og jeg hørte en ugle lå på bakken og gråt ! sympatisk som jeg er syntes jeg utrolig synd på uglen og spurte hva som hadde skjedd. Uglen (som het Frøydis) sa at hun hadde blitt skutt på av en liten gutt med pil og bue ! Frøydis var full av blod , så jeg tok hun med til dyrlegen og fikk renset såret hennes. Etter det tok jeg med hun hjem i skogen igjen og fugte instruksene hun gav meg til hvor hun bodde. Hvis noen lurte , så ja , jeg kan snakke med dyr ! eller egentlig bare ugler da! gikk på uglekurs i 2 år hos tanten min ! Hun snakker flere dyrespråk da men , jeg ville lære meg ugle liksom !! Anyways ! det gikk bra med Frøydis og vi holder fortsatt kontakten ! =)

Her er frøydis under sjekkingen hos dyrlegen !!

Og her er hun etter besøket =) frisk som en fisk !!<3<3

det var litt om meeeg og min lidenskap <3<3

-Wildberry<3

 

Én leopard

MArte S.

15.nov.2010 kl.19:34

aaaaaww! sitter her med tårer i øynene liksom!^^'

spørsmål: 1.er det hånden din på det øverste ugle-bildet?

2.og angående tanten din.. heter hun anna eller anne eller noe sånt??

3.hvem av olsen-tvillingene liker du best?

klemzii<3<3:*

btw, nei, ingen big shocker at flyveekorn kan fly! sier seg jo selv da dummen.

Skriv en ny kommentar

chicksyparty

chicksyparty

16, Øystre Slidre

4 jenter som blogger. heftig shit du ikke kan forstå. (inkludert justin bieber) WE PARTY HARD. nuff said. peace in<3

Kategorier

Arkiv

hits