zaico shit

sunday - funday:)
digga meg så syyykt at de norske skijentene vant over de svenske - i SVERIGE. HAHA. der fikk de de dumme svenskene. (sorry hvis det er noen som er svenske som leser denne bloggen!) den eneste jeg kjenner som er svensk er venninna til frøydis, unicef:

Vild, ville, vannunicef-pews<3 
wild tok henne med på vise-frem-dagen på skolen! (jeg tok med ole brumm-inni-et-annet-dyr-kolleksjonen min.) husker dere de??

<-- haha :D alle de hadde jeg! liker godt flyveekornet i midten der azz.. hallo! jeg har funnet ut at kristoffer robin egentlig er driiiitkjekk! se på han da:

<3
kristoffer robin er et merkelig navn dah, men azza, det bestemmer man jo ikke selv!!
uansett, me and unicef hit it off på vise-frem-dagen, og dagen etter adda hun meg på face :) den sötaste uggla på jorden! <3 <3 <3

inspo? jeg ble ihvertfall litt inspirert av det her ass! :)

OH MY EFFIN GAWD!!! se her daaaaaah:

haha! "he licked his lips and like, yeeeaah." jeg ville være deeeeeer!!!


Tumblr_lbh7bbcoxo1qdijsqo1_400_large

jeg MÅ bare vise dere, dette er det mest EPICE (går det an å si epice? i flertall assa? anyways, jeg gjør det, så da er det vel lov) hooohoooo:

Tumblr_l9heutjtyc1qc7nqyo1_400_large

men dere! se her hva jeg har gjort!!!

forsiden

baksiden
MY FABULOUS AVTALEBOK! <3 ja jeg vet jeg er litt old-fashioned med avtalebok og greier, men jeg liker å ha det skrevet ned på papir jeg. orker ikke å ha alt på mobil, det blir jo så upersonlig!!

Det du trenger er bare en bok du kan bruke, lim, saks, noen blader eller bilder eller whattevvah du vil lime på, og kanksje noen stempler eller klistremerker for å pimpe den litt :) så er det bare å sette i gang! det kan faktisk være litt lurt å bruke kontaktpapir utenpå (sånn gjennomsiktig klistrete papir) for at den ikke skal bli så fort ødelagt. det har ihverfall jeg brukt, og det funker fett som smør!! :D

og så kan jeg jo vise mine andre kreative sider (ja, jeg lager ikke bare avtalebøker skjønneru...)

en hemma ballerina-kanin (med skjerf vel og merke)!

og en tegning-bilde-kollasj-ting av meg og lillebroren min som små:) haha, vi var noen søtiser om jeg må si det selv..

poenget her er vel egentlig at dere skulle bli litt inspirert på denne sunday-fundayen. er det noen andre enn meg som synes at søndager er kjedelige?? aaaah. jeg synes det er dritkjedelig. ingen butikker er åpne jo! men egentlig, på en annen side, så får du jo tid til å gjøre det du ikke har fått tid til resten av uka... så hm. jeg vet ikke (forresten, skal begynne å si JEG VET, istedenfor jeg vet ikke.) så, JEG VET, har litt blandede følelser for søndag egentlig.. :p

men ihvertfall, imens dere starter de kreative prosessene i de små søte hjernene deres, kan dere høre på litt orntli KVALITETSMUSIKK: chicksy <3

have 2 go now !
see you in a while allig8or ;D

xoxo

-Semmi

btw! dere må huske at jeg har en julegave til dere!! ;) det blir vel jaaaa. semmi-style. og semmi-style, hva er det?? jo det er HELT VILT CHICKSY PARTYFAKTOR 10. så ja. gled dere;)

Én leopard

Anna

25.nov.2010 kl.10:03

Otroligt snygg uggla. Visste inte att du kan ha ugglor som husdjur i Norge! Min syster studerar medicin i Norge. Hon har en vän som har en liten gris som husdjur. Detta är förmodligen normalt i Norge och det kanske? :)

Ser fram emot att läsa mer om dig:)

Anna <3

Skriv en ny kommentar

chicksyparty

chicksyparty

16, Øystre Slidre

4 jenter som blogger. heftig shit du ikke kan forstå. (inkludert justin bieber) WE PARTY HARD. nuff said. peace in<3

Kategorier

Arkiv

hits