grab dat ass

heyyyyy:) har dere hatt en fin jul så langt?? jeg fikk ihvertfall det jeg ønska meg:
arggitsariel: iwillylovecats: DO WANT.  WANT. hiii:D :D :D

tenkte jeg skulle ta en liten runde: THAT AWKWARD MOMENT WHEN....
(okei tar det på norsk, litt lettare daaaa :p)

- du sier "ha det" til noen, og så finner du ut at dere skal samme vei, så du ender opp med å gå en halv meter bak den andre personen og bare håper hun/han ikke snur seg..

-noen gir et kompliment, og du bare "TAKK!" og de bare: "eeeeh ja. du var OGSÅ veldig fin i dag da!" that compliment was not meant for you honey.

-du har mensen og nyser.

-du står foran speilet og synger eller danser eller whattevvah, og så kommer foreldrene dine inn.
du bare:og de bare:

-du er på slekstreff og kjenner igjen halvparten av folka, og så gir du klem til en du aldri har hilst på før, og strekker høflig ut hånden og sier navnet ditt til en du har hilst på tre ganger før.

-en pokemon opptrer upassende:image

-foreldrene dine setter seg ved siden av deg, og du snur laptopen andre veien så de ikke kan se skjermen.

-mormoren din sier "kødda."

20081116162740that pretty much summarizes the word AWKWARD.

og når vi er inne på temaet, så lovte jeg å hilse til DJ ALVIZZZ!! :D :D :D :D :D :D :D 
u see, vi er likksåmm fellow JB-fans, også skal vi på kånnsært sammen (får vi håpe. en VAKKER dag. never say never!) hahahaha, sitat alviz: "jeg gleder meg som en vaskebjørn on crack" FUCK YEA. here's a pic for you:
you know I love you!

og en liten vid:


ALVIZ+FRED=MUCH LOVE
synes de burde bli sammen jeg. de er liksom soulm8s. (det er ikke fordi jeg vil ha justin bieber for meg selv eller no assa. promise;)

åjjaaaaa! that reminds me of my match-making company!!!!! åååååå, tror dere ikke det var kozy eller? jeg matcha jo små kids på et sånt skuespill jeg var med på (jobba behind the scenes da ofc!) ååååå, det var bare TIDENES. de er sammen den dag i dag!!!<3<3<3 hallo, tror de kommer til å gifte seg. serr.
det som var + var at jeg også fikk meg et par kjærester da. but they shall, until further notice, remain anonymous on this blog... såååååå hvis det er noen som trenger litt hjelp med kjærlighetslivet (wild?) så er det bare å sende meg en mail, eller legge igjen en kommentar her;))

Because Sex Sellschocolat love~♥

10hiiii :D jeg har hatt besøk av mine søteste kusiner nå, og jeg må innrømme en ting; de er noen tullekopper. but hey! hold on! (hahahah! flashback til HANGOVER wolfpack speech: "so i thought: hey wait a second, could it be?" DÆVVER absolutely av den filmen!!) men jooo, poenget mitt var: hvorfor sier man tulleKOPPER?? kan man ikke like så godt si tulleGLASS eller tulleKRUS??? jeg veit ikke jeg, noen som kommer på noen andre ting man kan si i stedet?? det er liksom såååå, forutbestemt.
jeg vil quote en god venn av meg: "Jeg har havnet litt utenfor mine abstraksjoner i terminen av karakteristiske trekk". just thought u should b the 1st 2 know u know... ;)

oh shit. it's waaaaaaay past my bedtime. gotta go!
PEACE AROUND THE WORLD FOR GENERATIONS!<3

Troy And Gabriella ? You Are The Music In Me

xoxo
-Semmi

p.s. jeg drar på /"\ (JA det skulle liksom være et fjell) på onsdag, which means NO INTERNET ACCESS. så JA peeps, dere må klare dere uten meg i fem dager!! LYKKE TIL sier jeg bare! <3

2 leoparder

ALVI G

27.des.2010 kl.17:19

ååh, emm da<3

shake that ass bitch and let me see what you got. heh.

27.des.2010 kl.21:36

http://wordboner.spreadshirt.com/2-reasons-to-go-A6182190/customize/color/376

YEAH

Skriv en ny kommentar

chicksyparty

chicksyparty

16, Øystre Slidre

4 jenter som blogger. heftig shit du ikke kan forstå. (inkludert justin bieber) WE PARTY HARD. nuff said. peace in<3

Kategorier

Arkiv

hits