I'm back! ;D

Heey alle chicksypartylesere! Hvordan går det? Jah, nå er det ganske lenge siden sist! Har savnet dere må jeg si! Hvorfor jeg var borte trenger vi egentlig ikke å gå inn på.. Det viktige er at jeg er tilbake, og har tenkt å ta bloggen seriøst nå!!!

Vi i chicksyparty-crewet har vært litt opptatt med å søke vgs nå.. Åpen dag starter denne uken! Jeg tenkte jeg skulle dele referatet fra presentasjonen av skolen med dere etter å ha vært på noen skoler, så det er det bare å se fram til!

Ellers så skjer det ikke mye her. Nå nærmer eksamen seg også, så det er lurt å begynne å forberede seg! Man kan aldri starte med å pugge for tidlig, nei, jo tidligere jo bedre!

Apropos noe helt annet (som Wild sier); Har noen av dere sett været utenfor? Jeg har ligget innpakket i dynen hele dagen, og om jeg står opp er det bare pga. hosteanfallene mine som gir meg lyst til å dø (bare et uttrykk)!! Jeg har på følelsen at dette er starten på en utrolig stygg influensa.. Noe jeg virkelig ikke håper.. Men så har jeg jo spist ganske mye is i dag så det kan neppe være en positiv ting, men jeg klarer ikke å spise noe annet varmt eller sånt, så da var det enten is eller frossen-mat (nei, takk sier jeg bare) .. men sånn seriøst:  sist jeg var syk  (sånn kaste-opp-hver-dag-og-dra-til-legen-syk-syk)  var vinterferien i 7. klasse!!  Det sier noe om immunforsvaret mitt!

Jaja, det var alt for denne gangen chicksyparty-lesere! Ha en god helg!

- Ari

Q: Hvilken film anbefaler du å se når man ligger i sengen hele dagen og har ikke noe å gjøre? Gjerne flere ;D

5 leoparder

em

15.jan.2011 kl.20:45

what a good comeback ari.

Vic

15.jan.2011 kl.21:28

word emz

ALVI G

15.jan.2011 kl.21:31

sjæl ari, ligget her i hele dag jeg og azz.

Jossi

16.jan.2011 kl.00:24

Kiwi da, god bedring! Du kan jo ta en leonardo de caprio maraton, han liker du jo! Klemzi fra Jådd

Saribird

16.jan.2011 kl.15:28

Ari du er coool:)<3

Skriv en ny kommentar

chicksyparty

chicksyparty

16, Øystre Slidre

4 jenter som blogger. heftig shit du ikke kan forstå. (inkludert justin bieber) WE PARTY HARD. nuff said. peace in<3

Kategorier

Arkiv

hits