he's a real stud muffin

hola! (jepp! jeg kan ikke spansk, jeg bare later som..)
ARI: jeg gleder meg veldig til referatet ditt, så slipper jeg å faktisk dra ut til skolene på åpen dag! da kan jeg bare ta friiii^^ thank you verrrri møtsj honey! muah!*

uansett, dere husker kanskje at for leeeenge siden, så skrev jeg at jeg ville bli DJ..? og nå har jeg blitt det!! for real peeps! jeg bare lasta ned 1 stk AWESOME ipad-app, og nå er jeg helt RAW (engelsk for "rå"). che-che-check it oooooout:
ma baby<3
jepp. jeg ruler hardt. MEN når det er sagt, så er det ikke sånn at du bare kan laste ned denne appen, og *snap!* så er du en like god dj som meg. you gotta have SWAAAAG. bra dj-material.

btw, her er den BESTE oppfinnelsen noensinne!:
åååh som jeg digger den^^

ELLER DENNE:
supermanofmylife: I want this! :)GENIALT^^

og jeg må fortelle dere om en liten greie som skjedde i dag. you know my lilbro, fizzle D? jepp. u see, hver måned får vi en kjekspakke av mormor i posten (dont ask me why!), og denne måneden var kjeksen litt forsinket fordi at katten hennes nettopp døde. (funny thing er at den er oppkalt etter meg :p) også uansett da, så spiste little fizzle D opp kjeksene mine! jeg VISSTE at det var han som gjorde det, men han ville ikke innrømme det. he was all like:

then I was like:
fuckyeahlaughters: .
men så tilsto han og sa det var fordi han skulle ha en eller annen turdag!! jeg bryr meg ikke om den føkkings TURDAGEN din!!!!!! åååååhhh !!

+ nå synes jeg det er lenge siden vi har hatt en SKIKKELIG runde med the biebz (misfortså meg rett) så tenkte jeg skulle bare legge ut noen picz for your entertainment:
theworldofbeliebers: my purple sexy beastthisisbiebsworld: HOLY FUCKING SHIT OMGGGGGGGGGGGG IS THIS A DREAM?!?! reblogging again&lt;3OMG. (fra nå av er jeg død, og poster resten av dette innlegget fra laptopen, nei vent.. MACEN til Gud)

I mustache you a question,bieber.
well.. it's definitely official. justin bieber is a fine young man;
oh no he didn't!

og HER. KOMMER. den. BESTE. akustiske. versjonen. av BABY. NOENSINNE:
hit the play button bitches!

hahah, elsker den greia på 0:56 !! <3

ÅÅÅÅ jeg vil ha hjertesolbriller!!!! GIMME GIMME <3 <3

ÅÅÅÅ HÆRRLIGHEEEEET vennen til lillebroren min her, let's just call him.. mustachio(!) spiser tortillachips med SIRUP! wtf is wrong with people????!!!

men dere, litt seriøst her. hvis jeg ikke gifter meg med Justin Bieber (highly unlikely at han ikke velger meg som sin Favorite Girl men) HVIS ikke, så skal jeg gifte meg med han her:

og som en perfect avslutning på et som alltid perfect innlegg, vil jeg bare introdusere dere for mitt nyeste medlem av min zoological garden:

->==*<    croco the crocodile!

okei, and remember, if you get it on tape, you COULD (med vekt på COULD) get it in cash! goodnight everybody!
THESE ARE HARD TIMES FOR DREAMERSpis ut♥   <-- har funnet ut hvordan man lager hjerter!! weeeei!! (hadde egentlig tenkt til å leke c00l og ikke nevne det, bare vente til at noen kommenterte det og spurte hvordan man gjorde det, men så var det en stemme inni meg som sa "that's never going to happen" så ja derfor skrev jeg det nå nettopp istedenfor.)

xoxo

-Semmi

p.s. skal bare hilse til ALVI G: hei alviiii!!!! here's a little something 4 you:

4 leoparder

ALVI G

15.jan.2011 kl.23:34

naw. emmz da. serr. bieber er den hotteste jeg vet om. biebergasm

Jossi

16.jan.2011 kl.00:27

Den pennen skal jeg så kjøpe når den kommer, den var genial!!!

16.jan.2011 kl.11:57

du kan få mine kjeks hvis du vil..

16.jan.2011 kl.14:28

jeg elsker han gutten!!!!!!!! men jb mer da, selfølgelig!

Skriv en ny kommentar

chicksyparty

chicksyparty

16, Øystre Slidre

4 jenter som blogger. heftig shit du ikke kan forstå. (inkludert justin bieber) WE PARTY HARD. nuff said. peace in<3

Kategorier

Arkiv

hits